Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup er en ejerledet virksomhed med 150 ansatte. Vi er specialister i forretningsrådgivning inden for en række branchespecifikke forretningsområder og har kunder inden for både den offentlige og private sektor. Vores forretning er primært baseret på ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

I Elbek & Vejrup får du branchens absolut dygtigste og mest engagerede kolleger, som står klar til at vejlede dig i dine arbejdsopgaver og støtte dig på din udviklingsrejse – en rejse, som du i høj grad har mulighed for selv at præge.

 

Vision

Elbek & Vejrups vision er at være den foretrukne rådgivnings- og IT-partner inden for udvalgte brancher. Vi er ambitiøse og stræber konstant efter fortsat at være de absolut bedste til at levere forretningsløsninger, som skaber værdi for vores kunder.

 

Kultur

I Elbek & Vejrup er det vores overbevisning, at vores vision kun opnås ved at have Danmarks bedste og dygtigste kolleger – såvel fagligt som personligt. Derfor arbejder vi hele tiden på at gøre vores arbejdsplads så attraktiv som muligt. Vi tror på, at vores kultur med en flad organisering og høj grad af medarbejderinvolvering er vejen frem for Elbek & Vejrups fortsatte udvikling. Den atmosfære og det sammenhold, vi oplever i hverdagen, bekræfter, at vi utvivlsomt er på rette spor.

Elbek & Vejrup blev kåret som Europas 2. bedste arbejdsplads 2019; Danmarks bedste arbejdsplads 2018; IT-Branchens Bedste Arbejdsplads 2017+2018.

Læs mere om vores kultur HER.