Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gorrissen Federspiel er et af Danmarks største advokatfirmaer og har stærke internationale relationer. Vi beskæftiger over 520 medarbejdere, heraf 300 jurister, og vi tilbyder rådgivning inden for alle erhvervsrelaterede områder. Som firma lægger vi vægt på kvalitet, etik, værdiskabelse, udsyn og holdånd.

 

Vi arbejder i fællesskab ud fra en vision om, at vi vil være et advokatfirma i en liga for sig. For os betyder det, at vi har de mest tilfredse klienter, som vælger os for vores dybe faglighed og vores ordentlighed. Det betyder også, at vi har de dygtigste og mest engagerede medarbejdere. Det er én af vores fornemmeste opgaver at tiltrække branchens bedste talenter og sikre optimale rammer for, at vores medarbejdere kan trives, udvikle sig og have et spændende og udfordrende arbejdsliv. Derfor er fleksibilitet, udvikling og balance centrale elementer i tilgangen til vores medarbejdere.

 

Tilmeld dig vores Jobagent, send en uopfordret ansøgning eller tjek vores ledige stillinger: https://gorrissenfederspiel.com/karriere/ledige-stillinger