Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hos Kamstrup mener vi, at ingen skal være usikre på deres adgang til rent vand og muligheden for en bæredygtig energifremtid. I en tid hvor klimaforandringer påvirker den måde vi lever og tænker på, er det ikke længere ”nice-to-have”!

 

Derfor sikrer vores intelligente måleløsninger, at forsyninger og samfund kan mindske vandspild og øge energieffektiviteten ved at udstyre dem med viden til at handle samt data til at målrette deres indsats.

 

Vi bestræber os altid på at finde en bedre måde at gøre tingene på, og det har sat os i spidsen for den teknologiske fremgang af intelligente løsninger – og vi vil blive ved med at gå forrest mod et mere ansvarligt vand- og energiforbrug som kan imødekomme verdens stigende efterspørgsel.

 

Sammen skaber vi en lysere fremtid for vand- og energiområdet

Hos Kamstrup definerer vi vores værdi ud fra den fremgang vi skaber for andre. For at opnå vores vision er vi altid på udkig efter nysgerrige og motiverede medarbejdere som vil være en del af vores team.

 

For at levere de bedste løsninger har vi brug for de bedste medarbejdere og frihed under ansvar. Vi tror på, at vores medarbejdere er bedst til at planlægge deres egen dag og egne opgaver – derfor tilbyder vi fleksible arbejdstimer for at gøre det muligt at finde balancen mellem privat- og arbejdslivet. Vi bygger vores arbejdskultur på fælles tillid og tror på, at denne tillid sikrer, at folk – og virksomheder – kan udvikle sig.

 

Hver medarbejder hos Kamstrup bliver opfordret til at handle; at udfordre måden vi gør ting på – og finde bedre og mere effektive løsninger for at skabe værdi for vores kunder. Vi sætter fokus på udviklingen af vores medarbejdere gennem ledelse og træning. Vores teams arbejder løbende med vidensdeling og feedback, da vi mener, at de bedste resultater bliver skabt gennem samarbejde og dialog.

 

Som medarbejder i Kamstrup vil du derudover opleve en kultur som er defineret af vores status som en global virksomhed. Læs mere og se vores ledige stillinger her.