Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Kommunikation og Sprog er en specialiseret fagforening for dig der læser eller arbejder med kommunikation, sprog eller markedsføring.Vi rådgiver om vilkår på arbejdspladsen, løn og kompetenceudvikling, og vi hjælper, hvis noget går galt på jobbet – også når det gælder dit studiejob.


Vi kender arbejdsmarkedet. Vi ved, hvad kommunikatører skal have i løn, hvor mange fridage de skal have, og hvilke frynsegoder de kan bede om.

 

Vi tilbyder Legater, sparring på CV og jobansøgning samt en specialiseret jobbank, KS JOB.

Vi arbejder målrettet på at styrke medlemmernes evne til at sætte ord på deres egen faglighed og evne til at bringe fagligheden i spil på arbejdspladsen.

Det gør vi blandt andet med fagrelevante artikler på Kommagsinet.dk og ved at tilbyde mere end 400 kurser over hele landet – hvert år.

Vi har også et stort aktivitetsnetværk af fantastiske frivillige, som sikrer, at vores tilbud til medlemmerne altid er relevante og på forkant med fagligheden og udviklingen.

I vores SoMe-univers har vi over 40.000 følgere, der dagligt diskuterer store og små emner om kommunikationstrends, sproglige finurligheder og fagets tilstand.

HOS OS ER DU en stor fisk i en lille sø – og ikke omvendt.

Vi løser ikke sager; vi hjælper medlemmer.