Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hos myway får du en computer på abonnement, der altid virker – alt inkluderet.

Du er fri for udbetaling, at tage stilling til dyre forsikringer eller at vente på, den bliver fixet, hvis uheldet er ude.

 

For med en computer fra myway er forsikring, levering, reparation og performancegaranti alt sammen en del af dit abonnement. Driller din computer eller er uheldet ude, så reparerer eller ombytter vi computeren for dig inden 24 timer.

 

Med et myway-abonnement, bidrager du til en cirkulær økonomi og gør op med ”brug og smid væk”-kulturen. Vi skal sammen forlænge levetiden af vores elektronik ved at give det en second chance. Hvorfor købe en computer for senere at begrave den i skuffen, når den i stedet kunne hjælpe andre med at realisere deres drømme og ambitioner?  

 

Vores ambitioner om at tage ansvar for miljøet skal ikke gå ud over ydeevnen på din myway computer, og derfor kommer alle vores computere med performancegaranti. Er du ikke tilfreds med computerens performance, giver du os besked, så sørger vi for, at du får en, der lever op til dine behov/forventninger.  

 

Med myway skal du bare fokusere på at bruge din computer til det, du har lyst til. Vi tager os af den, når du er færdig med den – og sørger for, at andre får den samme glæde af den, som du har haft. 

 

Vi er et bedre alternativ til nyt – et bedre alternativ til køb. 


Læs mere om det på myway.dk og hør nærmere i videoen herunder. https://youtu.be/W3nrS45XpIw