Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Energiselskabet OK

 

OK er meget mere end tankstationer og sjove reklamer på TV. OK er 800 dygtige medarbejdere, som hver dag spiller sammen for at opfylde danskernes energibehov.

Uanset hvor i OK du sidder, klæder vi dig godt på til dit job. Fx giver en plads i vores salgsteams værdifulde kommunikative kompetencer, som du kan tage med videre i fremtidige jobs. Du får indblik i, hvordan en sund og professionel organisation arbejder, og vi inddrager løbende vores unge medarbejdere i diverse udviklingsprojekter.

 

OK er med helt fremme på den digitale udvikling. Vi arbejder hele tiden på at optimere kundernes brugeroplevelser og vi er især stolte af vores betalings-app, som løb med guld til Danish Digital Award. For i OK er vi dygtige til at omstille os – faktisk har vi mere end 100 års erfaring på energimarkedet. Vi har fokus på forbrugernes behov, og derfor er vi med på rejsen mod flere alternative energiformer. Vi har sammenhold og fokus på sociale ting – også uden for OK, så hvis du vil, får du helt sikkert også mere end bare kolleger, når du er her.

Og hvem ved, måske bliver du hængende længere end studiejob-tiden. Vi har nemlig brug for dig i fremtidens energiselskab!