Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

It-afdelingen i Region Midtjylland er blandt Danmarks største it-afdelinger med godt 500 medarbejdere. Vi står for hele leverancekæden fra udvikling, design og projekt, til drift, Product Management og support. Vi har også et stort Business Intelligence område, og et center for telemedicinske løsninger.

 

Vi er specialister i vores forretning og i at binde bro mellem it- og teknologisk udvikling og brugerne inden for pleje- og behandlingsfag, de sundhedsprofessionelle og deres unikke it-behov og arbejdsgange.

 

Vores fornemmeste opgave er, at anvende og udvikle it, der gør det nemmere at være patient og borger og nemmere at være ansat.

 

Som medarbejdere i It arbejder vi med de nyeste teknologier inden for sundhedssektoren. Som medarbejder i It kan du komme med helt ned i maskinrummet og arbejde med teknologier som Microservices, Docker, Kubernetes, Git, NodeJS og Go som fx front- eller backend-udvikler.

 

Du kan også blive regionens højre data-hånd og arbejde med Enterprise Data Warehouse baseret på Microsoft teknologi (SQL, SSIS) eller anvende Tableau platformen som rapporterings- og visualiseringsplatform.

 

Er du mere interesseret i at arbejde med generel OS drift, bl.a. Linux og Windows, så skal du være en del af vores drift-afdeling. Her kan du arbejde med sikkerhedspatchning og fejlsøgninger af vores mange forskellige løsninger, primært gennem VMware vSphere. Vi har ca. 4.400 virtuelle maskiner i drift og ACI (netværksvirtualisering). Vi arbejder også med Cloud Native applikations drift og nye værktøjer til disse.

 

Du kan også blive en del af It-staben, der understøtter hele afdelingen. Her kan du bl.a. arbejde inden for økonomi, jura, organisationsudvikling, sagsbehandling, kommunikation m.m.

 

Læs mere om hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside: https://www.rm.dk/om-os/organisation/it/karriere-i-it/