Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres!

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med forretninger i hele Danmark og i Grønland.

STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere og beskæftiger cirka 2.500 medarbejdere fordelt på flere end 80 forretninger over hele landet.

Hver dag arbejder vores kunder hårdt for at bygge andres menneskers fremtid – så derfor arbejder vi hårdt hver dag for at bygge deres.

Bedre løsninger for dig og hele verden

Vi har bygget på tillid siden 1896 og har overvundet udfordringer og været pionerer for vores industri i mere end 125 år. Det fortsætter vi med.

I dag kræver klimaudfordringer vores opmærksomhed, samtidig med at vi lytter til vores kunder og er opmærksomme på verden omkring os.

Baseret på ordentlighed, passion og stolthed, står vi sammen, deler ambitioner og går gerne den ekstra mil for at nå vores mål. Det er der brug for, når vi skal finde bedre løsninger – både for dig og hele verden.

Vores vision er at blive branchens foretrukne byggepartner

Vi vil yde branchens bedste service. Derfor giver vi dette løfte: Vi bygger fremtiden på tillid!

Hos STARK bliver du en del af et stærkt og vindende fællesskab. Her er fokus på din trivsel og det sociale sammenhold på tværs af virksomheden. Du bliver en del af en travl hverdag, hvor engagement og loyalitet betaler sig.