Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Wavin er en innovativ løsningsudbyder til bygge- og infrastrukturindustrien på tværs af flere kontinenter. Med 60+ års ekspertise er vi kompetente til at tackle nogle af verdens største udfordringer omkring: vandforsyning, sundhed, bæredygtige byer og byggeri.

Hos Wavin fokuserer vi på at skabe positive forandringer i verden, og vores lidenskab er at bidrage til bygninger og steder, der øger livskvaliteten og levestandarden. Vi samarbejder med kommuner, ingeniører, planlæggere, entreprenører og installatører for at gøre byer fremtidssikre og bygninger komfortable og energieffektive.

Wavin er en del af Orbia, et fællesskab af virksomheder, der er bundet sammen af ét formål: at forbedre levevilkår i hele verden. Wavin har 12.000 ansatte i 40+ lande verden over og opererer under mærker som Wavin, Amanco og Pavco.

Vand og Afløb

I vores VA-afdeling udvikler, producerer og sælger vi plastrørssystemer, der sikrer adgang til drikkevand og leder spilde- og regnvand bort på miljørigtig vis.

VVS

Med øje for komfort og energibesparelser udvikler, producerer og sælger vores VVS-afdeling præfabrikerede VVS-installationsenheder, gulvvarmesystemer og indvendige afløb.

Nordisk Territorie

Wavin Danmark udgør sammen med afdelingerne i Norge, Sverige og Finland Wavin-koncernens Nordiske Territorie. Det tætte samarbejde mellem de fire afdelinger giver os mulighed for at udnytte synergierne på tværs af landene, som skaber værdi for vores kunders forretning.