fbpx

Cookie- og Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Websitet benytter funktionalitetscookies til at gemme dine valgte cookie-indstillinger.

Cookies fra tredjeparter

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: 

_GRECAPTCHA

Ejer:

www.google.com / reCAPTCHA

Funktion:

Denne cookies bruges sammen med andre Google-cookies til at analysere brugerens brug af hjemmesiden, og vurdere om brugeren er en robot.

Lagringstid:

1 år

1P-JAR

Ejer:

www.google.com

Funktion:

Denne cookie bruges til anonymt at registrere statistisk information fra indlejrede videoer fra www.youtube.com, herunder eksempelvis antal afspilninger, indstillinger for playback samt til at vise annoncer baseret på brugerens online-adfærd. Der gemmes ikke oplysninger om brugeren, medmindre brugeren er logget ind på en google-konto. I sådanne tilfælde vil eventuelle reaktioner eller klik på og i videoen gemmes, hvis brugeren eksempelvis trykker like på videoen.

For mere info henviser vi til Googles privatlivspolitik.

Lagringstid:

1 måned

CONSENT

Ejer:

www.google.com

Funktion:

Denne cookie bruges til at gemme brugerens valgte samtykker.

Lagringstid:

20 år

DV

Ejer:

www.google.com

Funktion:

Denne cookie bruges til at gemme brugerens præferencer samt andre valg, herunder fortrukket sprog, antallet af viste søgeresultater samt hvorvidt Googles filter til beskyttet søgning skal aktiveres.

Lagringstid:

7 minutter

_fbp

Ejer:

www.facebook.com

Funktion:

Denne cookie bruges til at gemme brugerens besøg på tværs af websider

Lagringstid:

3 måneder

NID

Ejer:

www.google.com

Funktion:

Denne cookie bruges til at gemme brugerens præferencer samt andre valg, herunder fortrukket sprog, antallet af viste søgeresultater samt hvorvidt Googles filter til beskyttet søgning skal aktiveres.

Lagringstid:

6 måneder

OptanonConsent, bm_sz, bm_sv, OptanonAlertBoxClosed, _zlcmid, _mcid, MC_GAUID, _abck,_ga, ak_bmsc

Ejer:

www.mailchimp.com

Funktion:

Disse cookies tillader integration med www.mailchimp.com.

Lagringstid:

1-2 år

pll_language

Ejer:

Polylang

Funktion:

Denne cookie bruges til at gemme brugerens sprogindstillinger.

Lagringstid:

1 år

SAPISID, HSID, APISID, SSID, SEARCH_SAMESITE

Ejer:

www.google.com

Funktion:

Disse cookies bruges til anonymt at registrere statistisk information fra indlejrede videoer fra www.youtube.com, herunder eksempelvis antal afspilninger, indstillinger for playback. Der gemmes ikke oplysninger om brugeren, medmindre brugeren er logget ind på en google-konto. I sådanne tilfælde vil eventuelle reaktioner eller klik på og i videoen gemmes, hvis brugeren eksempelvis trykker like på videoen.

For mere info henviser vi til Googles privatlivspolitik.

Lagringstid:

2 år

twid, auth_token, remember_checked_on, dnt, ads_prefs, personalization_id, eu_cn, _ga, kdt

Ejer:

www.twitter.com

Funktion:

Disse cookies tillader integration med www.twitter.com.

Lagringstid:

Op til 5 år

VISITOR_INFO1_LIVE, YSC

Ejer:

www.google.com

Funktion:

Disse cookies bruges til anonymt at registrere statistisk information fra indlejrede videoer fra www.youtube.com, herunder eksempelvis antal afspilninger, indstillinger for playback. Der gemmes ikke oplysninger om brugeren, medmindre brugeren er logget ind på en google-konto. I sådanne tilfælde vil eventuelle reaktioner eller klik på og i videoen gemmes, hvis brugeren eksempelvis trykker like på videoen.

For mere info henviser vi til Googles privatlivspolitik.

Lagringstid:

8 måneder

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse samt andre relevante oplysninger. Det vil typisk være i forbindelse brug af kontaktformularer.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og vi må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@studenterhusaarhus.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

 

Studenterhus Aarhus

Nordre Ringgade 3

8000 Aarhus C

Telefon: 86 18 30 21

Email: info@studenterhusaarhus.dk