Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Betingelser for frivilligt arbejde

Vagterne:

Som frivillig har 4 x 8 timers vagt i løbet af festivalen; to vagter i warm-up-perioden, og to vagter imens programmet er i gang. Du har mulighed for selv at prioritere din vagtpakke.

Du skal møde en halv time før vagten starter på det udpegede mødested. Du har ikke fri før Studenterhus Aarhus’ vagtansvarlige afslutter din vagt. Efter hver vagt skal du aflevere vest, radio og evt. andet udleveret udstyr til Studenterhus Aarhus’ vagtansvarlige.

Udebliver du fra dine vagter uden gyldig grund, sender Roskilde Festivalen en opkrævning til dig på ca. kr. 3.750,-. Er du beruset eller på anden måde påvirket på din vagt betragtes det som udeblivelse, dit armbånd bliver klippet, og dit depositum inddraget.  Studenterhus Aarhus har, som forening, pligt til at indberette udeblivelse til Roskilde Festival.

 

Camping:

Du camperer på lige fod med andre festivalgæster. Der er dog mulighed for at reservere en plads i frivillig-området. Dette er dit eget ansvar. Find mere information herom på www.roskilde-festival.dk.

 

Transport:

Transporten arrangeres så det passer med, at vi ankommer og returnerer umiddelbart før og efter Studenterhus Aarhus’ arbejde på festivalen påbegyndes og sluttes. Mere info følger. Gør man ikke brug af en tildelt transportplads mistes ens depositum.

 

Depositum:

Depositummet du skal betale for at tilmelde dig er kr. 300,-. Efter festivalen betales hele dit depositum tilbage til dig, hvis du har deltaget. Melder du fra senest en måned før festivalens start tilbagebetales kr. 300,-. Melder du fra mindre end én måned før festivalens start tilbagebetales kr. 150,-. Melder du ikke fra mister du hele dit depositum. Depositummet har er uafhængigt af Roskilde Festival, men er nødvendigt for at sikre Studenterhus Aarhus’ administration.

 

Sygdom:

Kontakt hurtigst muligt Studenterhus Aarhus’ vagtansvarlige ved sygdom, også selv om det er lang tid til at din vagt starter. Vi forbeholder os ret til at, i tvivlstilfælde, sende dig forbi samaritterne, der vil afgøre om du kan arbejde eller ej, eller om vi skal finde en erstatningsvagt til dig.

 

Persondata:

I forbindelse med din registrering som frivillig hos Studenterhus Aarhus, indsamler vi en række oplysninger om dig. Vi behandler dine personoplysninger med henblik på at informere dig om praktiske oplysninger vedrørende dit frivillige arbejde. I nogle tilfælde vil vi videregive dine oplysninger til tredjeparter for at give indblik i sammensætningen af vores frivilliggruppe. Når du tilmelder dig som frivillig, giver du samtykke til behandling af dine personoplysninger. Vi indsamler bl.a. dit navn, e-mailadresse, alder og andre relevante oplysninger. I tilfælde at kontraktbrud, og der ikke kan opnås enighed om konsekvenserne heraf, vil relevante informationer blive videregivet til Foreningen Roskilde Festival, med henblik på udelukkelse fra festivalen. Denne persondatapolitik kan blive ændret. Besøg vores hjemmeside regelmæssigt for at holde dig opdateret.