Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Bakken Bears er et af Danmarks og Nordens førende basketballhold, med ambitioner om meget mere. 

 

Holdet har base i Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus Nord, og spiller i den danske Basketligaen, men rejser rundt i hele Europa for at spille FIBA Europe Cup eller Basketball Champions League. 

 

Vi arbejder konstant på at udvikle vores produkt, så alle kampe i Bjørnehulen kan beskrives, som Dennis Bjerre fra Stiften gjorde det i marts 2020:  

“Verden er på vej mod en energikrise, og hvis det først går rigtig galt, så skal eksperterne have fundet en måde at tappe fra stemningen på en europæisk aften i Vejlby-Risskov Hallen som denne onsdag”.

 

19 DM- og 13 pokal-titler vidner om at vi kan vinde, men endnu vigtigere er det, at vi udvikler os hver dag og hver sæson.

Vision og værdier

Visionen for Bakken Bears er:

Bakken Bears vil levere den bedste sportsoplevelse – drevet af Danmarks bedste netværk.

Vores visionære mål:

– Bakken Bears hæver overliggeren gennem engagerede og dynamiske netværk – bestående af spillere, ledere, sponsorer, frivillige, fans, tilskuere og samarbejdspartnere.

– Bakken Bears tiltrækker og fastholder de suverænt bedste nationale spillere samt store publikumsprofiler fra udlandet – med de bedste sportslige rammer og muligheder for udvikling.

– Bakken Bears leverer topunderholdning med engagerede tilskuere i en stopfuld kamparena – hver gang.

– Bakken Bears skaber det bedste erhvervsnetværk i Østjylland.

Værdier:

 

First Mover

Bakken Bears er dynamiske, og vi udvikler os konstant. Vi tænker i alle henseender kommercielt og er ikke bange for at tænke og afprøve utraditionelle løsninger og metoder.

Make and meet Commitments

I Bakken Bears er vi seriøse og tager vores opgave og hinanden alvorligt. Vi ”vil hinanden” ‐ der sammen med vores passion og glæde for spillet, klubben og netværket ‐ er de bærende elementer i forhold til at give vores publikum en unik oplevelse.

Vi er ydmyge over for vores ambitioner og udfordringer – måden vi møder dem på er gennem ansvarlighed, fællesskab og kontinuitet samt ikke mindst hårdt arbejde.

Raise the Bar

Bakken Bears er dedikerede og gennemsyret af en seriøs vinderkultur, hvor de ambitiøse mål resulterer i konstant succes.