Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Danmarks største..
..byggemarkedskæde hedder BAUHAUS og er en del af en stor international familiejet virksomhed med over 260 butikker på tværs af 19 forskellige lande. Siden 1988 har vi været en del af det danske marked. Selvom BAUHAUS er Danmarks største byggemarkedskæde, behøver man som medarbejder heldigvis ikke at kunne alle 160.000 varenumre.

I BAUHAUS Danmark arbejder vi med en omnichannel-strategi. Den lever igennem de 19 varehuse fordelt over hele landet og med webshoppen, som holder til på Servicecentret i Tilst.
Servicecentret supporterer hele kæden med alt fra HR, Økonomi, Marketing, Kundesupport, Indkøb, Logistik til IT.

Meget mere end bare en arbejdsplads

Ansvarlighed, Kundeorientering, Medarbejderudvikling, Resultatorientering og Samarbejde er de 5 vigtigste ord i BAUHAUS og udgør vores fælles værdier og retning.

Men vores mission, vision og værdier er ikke bare fine ord. De efterleves af alle fra deltidsmedarbejderen til direktøren. Derfor er det heller ikke for sjov, når vi siger, at du uanset dine arbejdsopgaver, er garanteret et lærerigt og udfordrende job med adskillige udviklingsmuligheder på tværs af opgaver, roller og afdelinger.

Ligesom medarbejderudvikling er et fokuspunkt, er BAUHAUS’ egen udvikling en stor del af hverdagen, hvor vi søger at ekspandere med nye varehuse i nye byer. Det gælder også, når det kommer til nye systemer og digitale processer, der kan gøre, at vi altid kan give den bedste kundeoplevelse og hjælpe vores kollegaer til at yde det bedste.

Dermed udvikler mulighederne for en karriere i BAUHAUS sig sideløbende med, at BAUHAUS udvikler sig.