Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

DM og Magistrenes A-kasse (MA) er en fagforening og a-kasse for dig, som er studerende eller kandidat inden for humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab, it, kommunikation, psykologi og pædagogik.

 

Som fagforening arbejder vi for at sikre dig de bedst mulige rettigheder på arbejdsmarkedet, mens vi som a-kasse hjælper dig økonomisk, hvis du bliver ledig efter endt studie.

Derfor er det heller ikke så overraskende, at mere end syv ud af ti akademikere er medlem af en fagforening og a-kasse i Danmark. Et medlemskab kan nemlig være afgørende for, om du får det bedst mulige ud af din studietid, at du får en god introduktion til arbejdslivet, at du finder det rigtige arbejde, og at din økonomiske situation er sikret.

Derudover har du som medlem hos DM og MA også adgang til en masse faglige og kontante fordele. Blandt andet rådgivning, studierelevante kurser og sparring på din ansøgning og dit CV, samt rabatter på bank, forsikring og meget mere!

 

Det er gratis at være medlem af DM det første år, og derefter koster det 20 kr. om måneden – også i dit første år som nyuddannet.

Det er gratis at være medlem af MA hele din studietid, og derefter koster det 1.587 kr. i kvartalet. * 

Du kan læse mere og melde dig ind på studerende.dm.dk

 

*De angivne priser er gældende for 2021 og gælder personer under 30 år.