Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hos Knowit Experience gør vi en dyd ud af at skabe de absolut bedste digitale oplevelser. Hvis vi skal oversætte, hvad vi laver, til almindeligt dansk, så er det netop det: de bedste, mest intuitive, originale, sammenhængende og værdiskabende kundeoplevelser. Det har vi lavet siden 2001, og vi har siden da skiftet det velkendte Creuna-brand ud med Knowit Experience, da vi for nyligt blev opkøbt af Knowit, der i alt huser 3800 medarbejdere i Norden. Vi har med andre ord arbejdet med kundeoplevelser og digital transformation, længe før det blev misbrugte buzzwords. Hos Knowit Experience udvikler vi digitale platforme for nogle af Danmarks førende virksomheder. Vi laver trafikdrivende platforme med design og UX i verdensklasse. Og så rådgiver vi om alt, der har med digitalisering, kundeoplevelser og innovation at gøre.

 

Selvom vi er mere passionerede og ambitiøse end standarden, så er vi trods alt også et kreativt bureau i den klassiske forstand. Og det viser sig på mere end bare vores projekter. Vi har en social, loose, ambitiøs no-bullshit-kind-of kultur, hvor det er fedt at være – både i og uden for arbejdstiden. Hos os udfordrer vi hinanden – både fagligt og over et spil bordtennis.

 

Som Nordens største digitale bureau skaber vi digitale kundeoplevelser og effektfulde løsninger sammen med vores kunder. Vi har mere end 900 digitale strateger, designere, brand- og content-specialister, UX’ere og udviklere, der sammen sætter standarden for effektiv og inspirerende customer experience på tværs af touchpoints som f.eks. web, mobil og sociale medier.

Hos os møder du både den selvgjorte designer, den skarpe tech-ekspert, den akademiske UX’er, den kreative content producer og alt derimellem. Vi har garvede rotter, der var med, da man så med skepsis på HTML5. Vi har fresh out of school-graduates, der kommer med friske øjne. Vi har jyder og sjællændere. Vi er cirka lige mange kvinder som mænd. Vi har kaffeelskere og chai-tilhængere. Vi har singler, småbørnsforældre og fraskilte. Vi har veganere og jægere. Vi er ret beset en moderne version af en Benetton-reklame.