Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

SEGES Innovation..

Er en innovationsvirksomhed der arbejder for en bæredygtig landbrugs-og fødevareproduktion. Vi vil sikre balancen mellem at bruge og beskytte jordens ressourcer til gavn for nuværende og kommende generationer. Vi kobler faglige indsigter med digitale kompetencer og teknologier, så viden kommer ud at virke i stalden, på marken, ved skrivebordet og i hele værdikæden. Så vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling, så læs videre.

 

Som studerende samarbejder du på projekter inden for dit fagområde og bidrager til vores vision om at skabe fremtidens bæredygtige fødevarer.

 

Vores værdier

 

Mod, hjerte og dybde udgør værdigrundlaget i SEGES Innovation. 

 

Vi er modige, når vi udfordrer os selv og hinanden for at skabe fælles succes, så vores ambitiøse og innovative løsninger kan vise nye veje.​

 

Vi har hjertet med, når vi brænder for fælles mål og kerer os om hinanden og vi samarbejder dedikeret med vores kunder og samarbejdspartnere for at skabe værdi.

 

Vi får dybde, når vores mange forskellige fagligheder skaber et unikt fagmiljø og vores evne til at kombinere ekspertviden med praksis er i international topklasse.

 

For os er værdierne et kompas, der viser kursen for vores handlinger og beslutninger. 

 

Balance i livet

Der skal være balance i både privat- og arbejdsliv. I SEGES Innovation ønsker vi at understøtte din udvikling, så det passer til din situation. Dine arbejdstider vil derfor blive tilrettelagt , så der både er tid til dit studie og eksaminer.

 

Plads til stor diversitet både som menneske og faglighed

Vi har en bred faglighed i SEGES Innovation og alle bidrager lige med deres unikke viden til vores vigtige agenda. Vi har mange specialister inden for agrofagligheder, kommunikation, økonomi og digitale profiler.