Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vestas er energibranchens globale partner for bæredygtige energiløsninger. Vi designer, producerer, installerer og servicerer vindmøller og bæredygtige energiløsninger overalt i verden, og har installeret 101 GW vindenergi i 80 lande, hvilket er mere end nogen anden.

 

Vi servicerer 86 GW vindenergi, og er derved også markedslederen inden for service af vindmøller. Vores unikke installations- og servicehistorik giver os et enestående og voksende arkiv af data, der sammen med vores smart data-kompetencer gør os i stand til at analysere, forudsige og udnytte verdens vind ressourcer bedre end nogen anden og derved levere markedets bedste produkter og services.

 

Sammen med vores kunder leverer Vestas’ 24.600 medarbejdere bæredygtige energiløsninger til hele verden, der bidrager til en lys fremtid.

 

På Vestas Karriereside kan du finde interessant information omkring at arbejde hos Vestas, lærings- og udviklingsmuligheder, læse omkring vores graduate og students programmer, og ligeledes møde dine fremtidige kollegaer.

Du er velkommen til at og følge os på de sociale medier: